Щоби донести як його люблю

*   *   *


Щоби донести як його люблю
І як ти за журавлем
                тим
                не полюй...
Ще й як він до знання
                такий привітний
Що в Бозі ми всяк час
                а не секунду —
як я секунду не в любові світу? —
а я Сина-Навчителя люблю...
о підніме Він палець —
               намалюй
Заснову світу й вдячність журавлю...

12.12.2020


Рецензии