Летнi ранак

Промень сонца запальвае росы,
Вочкi кветак глядзяцца ў нябесы,
Цвiркуны ужо разгортваюць трэлi,
Ветрык гойдае траваў арэлi.
Безлiч у летняга сонца дарункаў!
Не шкадуе сваiх пацалункаў.
3_08_2020


Рецензии