Я навчу тебе бути щасливою
це так просто, так легко – учись.
Для початку – повір: ти – вродливая,
і усім дзеркалам усміхнись.
Прокидайся уранці усміхнена.
Проживай із усмішкою день.
І звикай, що за твоїми вікнами
світ співає щасливих пісень.
Вчися бути щасливо красивою –
небу, сонцю і дню усміхнись...
«Він навчив мене бути щасливою», –
усміхнешся й згадаєш колись...
Свидетельство о публикации №120121301672