***
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
"Daca n-as fi iubit vre-o data,n-as fi slavit iubirea.
De n-as fi fost iubit vre-o data,
Nu stiam ce e fericirea.
Pentru,ca nu exista viata fara iubire...
Din viata viu inca n-a esit nimeni.
O viata o traiesti,si cat traiesti,iubesti...
Esti demn de-al tau destin,iubind-intineresti!"
/ IU. TATAMIROV./
Свидетельство о публикации №120121108344