Я молюся - в дива я скраю напала на мене яскрав ст

*   *   *


Я молюся  —  і в дива я скраю
і напала на мене яскравість!
я в Ісуса —
і світ що в мені не вмирає —
і розчісує промінь із раю
Й що держави?
я вже скандінавин: із правил,
                й любові до слова, і право
я вже скандінавин — із любові
                до слова і краю —
й нападає на мене яскравість!
Ковідвоші — яскраві?
вони сліплять лиш тих
вони сильно тримають —
щоб мене
і мій світ
відпустили до Раю!
Лиш Ісус таке Сонце!..
лиш в Ісусі —
Христова — яскравість!!!

11.12.2020,
Київ


Рецензии