Almashish taklif qilmang

Ko'chirish va ketish mumkin emasligi sababli.
Men qaynonamni yaxshi qo'llarga beraman, biz Samolidan keldik.
Rus tilini bilmaydi, frantsuz tilini tushunmaydi, tushunadi
Sineglazaya - bu metizo, yordamisiz yuradi.
U ko'p uxlaydi, kechqurun sayrga chiqadi, to'qishni yaxshi ko'radi.
U o'z-o'zidan g'amxo'rlik qiladi, borsch va kotletlarni yaxshi ko'radi


Рецензии