Надхнення мени Всевишний сам послав

 НАДХНЕННЯ МЕНІ ВСЕВИШНІЙ САМ ПОСЛАВ

Писати вірошові строки
В таки великі роки
Надхнення мені мабуть
Сам Всевишній його послав.
Тепер я їх складаю,
Ні днем, ні нічью
Спокою я не маю
І все ж від щирого серця
Спасибі, я йому кажу.
Хай люди вірші мої читають,
Велику насолоду мають
Музиканти музику складають;
Співати всією Україною будемо ми.
5.07.2018. с.Карпівці.


Рецензии
И за фаш-бомбёжки Донбасса укро-вояКАКАмі
спспівати бУдуть ????? !!!!!
И за убийство детей Донбасса будуть гєй-гЄйкать *?????*

Серж Фико   17.02.2021 00:43     Заявить о нарушении