Ти

Сьогодні небо нас втрачає
Та наші кроки по вітру
Сьогодні ти мене вже знаєш
Сьогодні я тебе люблю

Про вічність я так мріяв
Мріяв без зупину
Лишилась тільки мрія
Єдина
Ти єдина


( мои детсткие стихи )


Рецензии