Кукуся мурличе псню про...
Старенька хата там стоїть,
Там Віктор Старик літом проживає
І добрі справи там творить.
Там Кукуся біля нього ходить,
Мурличе пісню про мишей,
А Віктор Старик складає вірші
Кота слухає - усмішка до ушей.
1.07.2018.с.Карпівці.
Свидетельство о публикации №120120800186