Торкнутись долонi
Торкнутись долоні, неначе в останнє
Залишити поряд з тобою кохання
Що б'ється в тенетах вразливого серця
Минають роки, а воно... остається
Залишити погляд свій ніжний до тебе
Не треба мені не землі, а ні неба
Лиш тільки тепло, що назавжди між нами
Що в тиші говорить, але... не словами
Торкнутись думками, у час перед сходом
Коли ти ще спиш під обіймами ковдри
Відчувши твій подих, торкатись губами
Щоб це почуття розлилось... поміж нами
Торкатися серцем, сховавши собою
Від злих язиків, вітру, холоду й болю
І це почуття зберегти перш за інше
Коли ми удвох... не важливе колишнє
Тримай мою руку, я поряд з тобою
І серце моє здається без бою
Не знаю, що зробиш, але довіряю
Тому, як раніше, - крізь біль... я кохаю
Роман Ангеліс
06.12.20
Свидетельство о публикации №120120609532
Алёна Ткаченко Крым 05.04.2021 15:35 Заявить о нарушении
Роман Ангелис 06.04.2021 14:34 Заявить о нарушении