Нам кохання на память завжди залишае хоч мить

Нам кохання на пам'ять завжди залишає хоч мить...
Залишає нам слово на пам'ять. І навіть – пів слова...
Залишається все, що навіки зв'язалось з любов'ю, –
що дарує нам пам'яті щасливу. А трішки – й болить...

Ми не знаєм, яку саме мить нам нести крізь життя:
мить обіймів? Чи зустрічі мить?.. Може, мить поцілунку?
Кожна мить, що ми поруч, – щасливої долі дарунки,
кожну мить врятувати потрібно з тенет забуття.

А іще нам потрібно найкращі слова зберегти,
всі слова: від найперших і тихих – до тихих останніх...
І чим більше тих митей і слів, тим нам більше кохання
залишається в пам'яті нашій – на час самоти...


Рецензии