Я iншим не стану уже

Я іншим не стану уже,
ні кращим, ні гіршим – не стану,
в моєму душевному стані
лиш мрія мене вбереже.

А мрія – не знає біди.
А мрія – завжди про найкраще.
А мрія – єдинеє наше,
що сили поверне завжди.

В гіркому чи доброму сні
не стати ні кращим, ні гіршим...
А кращими будуть лиш вірші,
що мрії дарують мені...


Рецензии