Я кохаю Украину

 Я КОХАЮ УКРАЇНУ

Я кохаю Україну
Високі тополі.
Я кохаю Україну,
Синії гори.
Я кохаю Україну,
Мальовничі доли,
Пісні дівчат веселі,
Бадьори хлопців танці,
Жартівливи каруселі,
Сонечко раненько в ранці.
Матусю ріднесеньку,
Що біля нашої хати
Бере воду у криниці,
Ще дає нам час поспати.
А у полі, за горою
Де високі тополі,
Солов'ї співають щиро
Ббажають нам доброї долі.
Солов'ї співають щиро
 Бажають нам доброї долі.
18.06.2020. c.Карпівці,
Хмельницький район.
 


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.