Чиифчиитчилогия

Чиіфчиітчилогія

Як і чому правидьно? Бо!..

Дослідження потомственого чиіфчиітчилолога (уривки адаптовані да соцмереж)

Ми не кажемо Трансуа Міфтеран, а кажемо Франсуа Міттеран Не міфимо територую, а мітимо її Не вважаємо людину кміфливою, але кмітливою Не диміфи, а диміти.

Коли хтось пропонує розглянути проблеми міфолугргії ми розуміємо, що перед нами далеко не мітолург

Ні одного Дмітра не називаємо Дміфром, а щоб вчасно щось помітити не має потреби попередньо це поміфити і ні в якому разі люди не гібнуть за міфал, але продають душу чортові за мітал.

Ніколи не кажіть сміфтя – вживайте сміття, приміфка звучить стократ гірше ніж примітка (стократ-сократ) і ні один угорець не перепитає міф-міф, а скаже впевнено українською міт-міт?

Міфохондріям – ні! Мітохондріям – так! Ніхто не піде на міфинг, поки організатори не розрахуються за попередній мітинг чия би міфла не мела.

У здоровому глузді не варто використовувати слова міфоз, міфсубісі, ходити на міфапи (мітоз, мітсубісі, мітапи – здибанки) Вміфи, та правильно – вміти підривати динаміф можливо, але підірветься у такому випадку лише динаміт

Використавши ліміт ніхто не стане оскаржувати ліміф, навіть ліміта (іменник називний). Саміфи недоречно використовувати замість самітів, а терміфи взагалі не існують – вважають терміти, хоча содоміф виник в уявленні далеко не содомітів…

Боже збав вас іміфувати дослідження потомственого чиіфчиітчилолога, бо будете мітко позбавлені чести у над’їдких коментарах.

Па-па, до наступних саміфів самофніх чиіфчиітчилологіФ


Рецензии