ХАЙ ЛЮБА ЦВ ТЕ УКРА НА
Виросла хатина
Біля неї, біля неї
Зацвіла калина.
А в світлиці, у світлиці
Дівчата співають
Молоденькому подружжі
Добра й щастя бажають.
Молоденькому подружжі
Добра й щастя бажають.
Хай пісня лунає
Весела, весела
Хай буде багата
Ваша оселя,
Хай дітки гуляють
В подвір'ї зеленім,
Хай квітки не в'януть
В саду яблуневім.
Хай люба цвете Україна,
Хай буде заможна, едина
Хай світ поважає,
Щаливої долі
Добра їй бажає.
Щасливої долі,
Добра їй бажає.
18.06.2018.
с.Карпівці, Хмельницький район.
Свидетельство о публикации №120120404336
http://stihi.ru/2021/01/24/8910
Серж Фико 17.02.2021 22:59 Заявить о нарушении