Barbed wire

Я хранюсь на фото в флешке,
Архивированный, свежий Я,
Распечатайте и ешьте,
Там я есть, здесь нет меня.
.
As so much have been left behind. And
Heart wall have been Be'rlined to world.
Our Selfs like barbed union wire
Rust and ruin at COVIDian mall.


Рецензии