Майже 30 рок обкрадають з ус х бок в

МАЙЖЕ 30 РОКІВ ОБКРАДАЮТЬ З УСІХ БОКІВ

Гарант привів у парламент
У кожний українській департамнт
Не компетентних, непрфісійних і слабких
Тому не можть у державі вирішити проблем простих.
Від "славного" такого керівницьтва,
Тікають люди не тільки із Хмельницька, Кропивницька...
У панську Польщу їдуть працювати
Чоловіки і жінки на хліб дітям заробляти.
А Він, його міністри і "брехливая" "Слуга народу",
Не знаючи ні доріг, ні броду
Всі пруться до повного корита,
Аби вони і їх сім'я була  сита.
І так майже тридцять років,
Українців обкрадають з усіх боків;
У них - ні совісті, а ні стида,
Нема на них ні упраи, ні суда,
А ми, у пошуках кращого життя,
Біжимо, хто куда.
15.09.2020. Віктор СТАРИК.


Рецензии