О грошах
Коли на грошОвій стезі -
Комфортно там буть чи не дуже
До них - на короткій нозі?…
Зважай на фортуни мінливість,
Щоб сум без грошей вгамувать
Бо гроші – ті мають властивість
Приваблювати й хвилювать.
А люди впадають в залежність
І в декому сенсі – в рабів,
Від цього усього бентежність
Ти, мабуть , відчув на собі? -
Хоч гроші, бува, не спрацюють,
Не треба з цього божеволіти…
Гроші - вони не хвилюють...
Можуть, скоріш, заспокоїти
Свидетельство о публикации №120120303863