Хуго Балль. гадьйи бэри бимба

 

гадьйи бэри бимба гландриди лаула лонни кадори
гадьйама грамма бэрида бимбала гландри галассасса лаулиталомини
гадьйи бэри бин бласса глассало лаула лонни кадорзу зассала бим
гадьйама тиффм и цимцалла бинбан глигла воволимаи бин бэри бан
о каталоминаи риноцэроссола хопзамэн лаулиталомини хоооо
гадьйама риноцэроссола хопсамэн
блуку тэруллала блаулала лоооо

цимцим уруллала цимцим уруллала цимцим цанцибар цимцалла цам
элифантолим бруссала буломэн бруссала буломэн тромтата
вэло да банг банг аффало пурцамаи аффало пурцамаи лэнгадо тор
гадьйама бимбало гландриди глассала цингтата пимпало ;гр;г;;;;
виола лаксато виола цимбрабим виола ули палуйи малооо

туффм им цимбрабим нэграмаи бубало нэграмаи бумбало туффм и цим
гадьйама бимбала оо бэри гадьцама гага ди гадьйама аффало пинкс
гага ди огага гага ди огага
гага ди бимбало бимбало гадьйамэн
гага ди блинг блонг
гага блунг


Рецензии