Мамина хустка

               
Мамина хустка – це радість й надія.
Мамина хустка – це щастя і мрія.
Рясно цвітуть на ній квіти барвисті,
Зібрані тут вони, як у намисті.

Повниться сяйвом душа і тепліє,
Молодість згадує мама і мріє,
Щоб і дочка цю хустину носила,
 У долі своєї щастя просила.

Радість і віру волошка дарує.
Квітка фіалка – любов начаклує.
Маки шляхетність тобі принесуть.
Знай цих рослин таємничую суть.

Ніжні троянди – життя швидкоплинність,
Щастя кохання і дружби повинність.
Ясними барвами квіти дивують.
Кожному радість вони подарують.


Рецензии