Наша мама

Найкраща в світі наша мама,
Свята. і рідна, і близька.
Вона, як ангел, завжди з нами.
Своїм крилом, як сонце зігріва.

До неї горнемось, дорослі чи малі.
Як з нею добре, знає кожен.
І поки сонце світить на землі.
Молімося на світлий образ.

В житті вона підтримує щодня
І научає жить по правді знову й знову.
То за турботу цю даруйте їй слова,
Які наповнені любов’ю.


Рецензии