Хорошие Новости

 Y'rе gonna needed
much to  -> high  -              ?
 
 From any ass
to-o  wise 

 I am gonna tell You
f-kn things  ( provided that u-know
   what does it mean  -  ?

 - All right !
We wouldn't   never say to -  you
 gg-bye  !

 - Beware !
~ Floors  are sckiddy ~ - За кошкой присмотрите !

 -  Спасибо ! - Город-порт
they say  -  в Хоккайдо   -  ?

-   А ты держи-то
in Night свою
ино-марку ! Не загуляй
 слегка ,

  там

 И - тем же
местом    ( по-переносице  -  concretely  !              )  )



 


Рецензии