Свiй рай шукае душа

Свій рай шукає душа
У цій суєті земній.
До тебе летить вона,
В обійми надійні твої.
Тобою всі повняться дні
Чи дощ іде, а чи сніг.
Мигтять чарівні вогні                Тих наших щасливих днів.
Магічною стала та мить,
Що наші з’єднала серця.
Хай тобі зажди щастить.
Мрія моя золота.


Рецензии