Це лiто з тобою

         
Це літо з тобою, мій голубе білий.
До мене злетів ти , як ангел з небес.
Кохання вогонь запалив ти, мій милий.
І дух мій з тобою, як фенікс, воскрес.

Чар-зілля кохання – це зірка іскриста,
Яка пломеніє у нас на очах,
Фонтану мелодія – хвиля барвиста-
І лебедів танець вночі при свічах.

Мелодія серця – мелодія сміла.
Вогонь, що палає у наших серцях.
І це так Венера, мабуть, захотіла,
Щоб щастя розквітло у наших літах.

Дивлюсь тобі в очі закохано й щиро,
Бо нам те дано, що уже не віднять.
І це наша казка, і це наше диво,
Що крила дає, щоб високо літать.


Рецензии