Когда укроет землю первый снег

Красу шанують люди восени,
у тому саме вічне  є узгодження,
але пишають привиди зими,
коли приходить день її народження.

Коли вкриває землю перший сніг,
такий легкий, такий пухнастий, білий,
якого хвате, кажучі на усіх,
щоб усміхаючись друг друга розуміли.

Приймайте люди чудо отаке,
і ти приймай, як вищий подарунок,
тому що свято спільне це, яке
у серці кожного знаходе свій притулок.


Рецензии