Ти найкраща в св т

 ТИ НАЙКРАЩА В СВІТ

Умовляв козак дівчину          
Рано, рано в ранці:            
Підемо, підемо дівчинонько,      
Вечором на танці.               
Підемо, підемо, дівчинонько,   
Вечором на танці.               
Ти ж найкраща в світі,          
В тебе очі чарівниці.          
Ти найкраща в світі,            
В тебе шовкові рісниці.         
Сонячна усмішка,             
Твій веселий сміх               
Полонили хлопців               
В Україні всіх.               
Полонила хлопців               
В Україні всіх.               
Дівчино-красуня               
Покохай мене,
Вік носити буду
На руках тебе.
Вік носити буду
На руках тебе.
Засіяли в дівчиноньки
Чарівниї очі:
Будемо, будемо, милий мій козаче,
Танцювати до ночі.
Будемо, будемо, милий мій козаче,
Танцювати до ночі.
Ти ж найкраща в світі
В тебе очі чарівниці,
Ти найкраща в світі
В тебе шовкові рісниці.
Сонячна усмішка
Твій веселий сміх,
Полонили хлопців
В Україні всіх.
Полонила хлопців
В Україні всіх
Полонила хлопців
В Україні всіх.
І мене теж!
18.06.2018. с.Карпівці
Хмельницький район.


Рецензии
А теперь ці дівчінкі на фаш-майдАні, в Одессе-Катыни-2014
и под Корсунью націZZмєнно-фаш-бандЄрно
жгли и убивали людей своїй Нєньки,
кто был АНТИ-майдан и АНТИ-фаш !!!!!

Серж Фико   10.02.2021 01:07     Заявить о нарушении
..Или это переодетые комсЮчки
и коммунистки были ?????

Серж Фико   10.02.2021 01:07   Заявить о нарушении