Проти всiх

Ділю себе, ділю,
По краплі душу п'ю,
Та сил моїх не вистачає.
Молю Святих, молю,
Ненавиджу, люблю,
Так день новий я зустрічаю.

Приспів:
Одному проти всіх так складно,
Боротьба не на рівних іде.
Хто, кому і за що – буквально,
Я чи тут, чи знов там, чи ніде.

Грішу я знов, грішу,
Не граю, так живу,
Шукаю дорогу до раю.
Кричу щосил, кричу,
Про головне мовчу,
Лише одна віра тримає.


Рецензии