Порожнеча

Нестримна самота,
Чужа знов висота,
Назустріч вітер в обличчя.
Незвідані міста,
Рахую в такт до ста,
В душі моїй протиріччя.

Приспів:
Тримає душу порожнеча,
Повітря знов не вистачає.
Дивлюсь на неї ворожнечо,
Та пильність легко я втрачаю.

До забуття немов,
Не граю у любов,
Хтось розставляє кордони.
Старий забутий сон,
Життя не в унісон,
Свої у нього закони.


Рецензии