Кольори життя

Життя мудрості знову вчить,
І не знаєш ти, як вчинить,
Випиваєш усе сповна.
То спиняєшся, то біжиш,
Перед страхом своїм тремтиш,
Філософія – річ складна.

Приспів:
Да, є різні кольори у життя,
І кожен їх обирає для себе.
Ми в них ловимо свої відчуття,
Намагаючись торкнутися неба.

І хвилини тепер, як мить,
Щось в середині так щимить,
І все знову до забуття.
Цілий світ у гріхах виниш,
Дивні мрії тримають лиш,
І немає в них каяття.


Рецензии