Крихке скло

Закриваю очі руками,
Лиш тиші звук відчуваю
По тілу.
Душа знов поміж берегами,
В думках її обіймаю
Невміло,
І так несміло.

Приспів:
Б'ються почуття, як крихке скло,
На маленькі частинки.
І по ним іду я все одно,
І не бачу, де той край і дно –
Невідомі стежинки.

Відпускаю щастя від себе,
Всі принципи так відверті,
Як дивно.
Обережно кроки по небу,
Сліди десь в темряві стерті –
Не видно,
Все очевидно.


Рецензии