На роздорiжжi

Ділю свій навпіл я світ,
Не знаю – захід чи схід.
Не вірю, навіть, вже собі,
То зараз, то знов на тоді.
Шукаю вихід я десь,
Усе іде, як іде.
Тримаюсь я за щастя дні,
Де ще запалюю вогні.

Приспів:
Я знову на роздоріжжі,
Іду, не відпускаючи віру.
Один по бездоріжжю,
Несу в своїх долонях я світ мрій.

Даремно, а, може, й ні,
Думки бентежні такі.
Не вірю, навіть, вже собі,
То зараз, то знов на тоді.
По курсу бачу маяк,
Він завжди вказує шлях
Тому, вперед хто хоче йти,
Будуючи свої мости.


Рецензии