Iarta-ma

       28.11.2020 год.
        К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Iarta-ma in noaptea asta,
Te mai iubesc,nu-mi pierd speranta,
Pentru tine bate inima.
Iarta-ma pentru iubire,
Te rog, nu-ti feri privirea,
Mi-ai jurat ca in veci vei fi a mea.
Asteptam cu nerabdare,
Ca sa-mi dai o sarutare,
In amurgul serii ratacit...
Iarta-ma pentru vecie,
Sa pot uita a ta minie,
Stii doar cat de mult,eu te-am iubit.

Vino,vino tu, din nou la mine,vino...
O viata vreau sa fiu cu tine,Lino.
Te visez si zi si noapte,vino,
Dar de tine nu am parte,Lino!

Iarta-ma ca esti departe,
Mergi la brat cu altul poate...
Si atat de dulce il saruti...
Eu ramin in asteptare,
Mult ma doare supararea,
Cum ai putut,iubito sa ma uiti?
Ca un nor pluteste viata,
Moare ultima speranta,
Poate ca se va schimba ceva...
Iarta-ma pentru iubire,
Esti o scumpa amintire,
Cit traiesc, nicicind te voi uita!


Рецензии