Украiно, слався!

Наша рідна сторононька
Неозора і міцна
Наче красна дівчинонька
По Землі йде мов весна!
ПРИСПІВ:
Україно, Україно,
Слався, слався у віках!
Ти у серці є єдина,
Що нам сяє в небесах!!!

Заспіваймо, любі друзі,
Щоб по світу хвиля йшла,
Хай відкриє ген в окрузі,
Щоб до кожного дійшла!
ПРИСПІВ…

КОДА:
Ти у серці є єдина,
Що нам сяє в небесах!!!


Рецензии