Украинская кухня
Що в селі з вагою перебір.
Хай позаздрять на жіночі форми,
Не милують чахлики наш зір!
Хай скуштують з грядки огірочки,
Молочка парного пінки смак,
Обглодають свіжини кісточки,
Та й тоді про норми скажуть так.
Свіжі й смачні
Геть смаколики їмо
Та й під оковиту.
Долі вдячні,
Що яскраво живемо –
Та й несамовито.
Скаже хто, що жінка, як корова,
Гарних не навчався той манер.
Не настільки же вона здорова -
Та пів тонни важить, ця центнер.
Не йому про розміри судити!
Хтось у пику вріже від образ.
Бо за стіл корову не всадити,
Жінка сяде – лава їй, як раз.
Свіжі й смачні
Геть смаколики їмо
Та й під оковиту.
Долі вдячні,
Що яскраво живемо –
Та й несамовито.
Галушки та борщ, часник та зрази,
З гнізд яєчка жінка вмить знесе,
До чого ж смачні вони - зарази,
Сало на столі понад усе!
Наш узвар із тісточками п’ється -
Це не капучино чи глясе.
Як наливка, гарна пісня ллється,
Сильним вітром нас не унесе.
Свіжі й смачні
Геть смаколики їмо
Та й під оковиту.
Долі вдячні,
Що яскраво живемо –
Та й несамовито.
Свидетельство о публикации №120112604715