Борхаджиев Хож-Бауди Машаре некъ
Машаре некъ
Машаре г1улч туьйсуш денна,
Ц1арах девли , ларъеш яхь.
Нохчийчоь сатуьйсуш денъян
Къахьоьгуш ду халкъалахь.
Денош иди т1аьхьий-хьалхий,
Дуьне хьийзаш хаддаза.
Кхии, Феникс тарлуш хьайха,
Маьрша Соьлжа- г1ала сан.
Нехан дегнаш дахчадели
1алам а го ни1мате!
Къинхьегамхой къар ца бели,
Дахар дерзош беркате.
Бартаца бу берриг ницкъ тхан
Ирсе кхане оьхьу цуо.
Россия, дебийла рицкъ хьан,
Маьрша хуьлда Нохчийчоь!
Гочйинарг: Абубакарова Пет1мат
Свидетельство о публикации №120112509610