Уарзты базыртае

Уарзт мае йае базыртыл арвмае ысхаста.
Хураен йае алыварс цъилау зылдтаен.
Стъалытае маеимае аехсаевыгон барстон.
Оххай,мае уарзтаей куыд райгонд  уыдтаен.

Быдыртае арвы бын дидинаег калдтой.
Заердаейы зарджытаей хъаелдзаег уыд заехх.
Амондджын бонтаей мае цард аез куы барстон.
Фенхъаелдтон, никуы аерцаеудзаен баеллаех.

Заеххмае мае не руагъта, базыртае байста.
Уарзонад разынд фаелывд мае маенгард.
Стыр аргъ мае цинаен аенаевгъауаей райста.
Баззад аенусмае мае уды цыргъ кард.


Рецензии