***

УЛЮБЛЕНЕ МІСТО

Улюблений ти мій Ромни
Кохаю мрiю що побачу
Забуть неможу як і ти
Не забуваеш усiх наших

Стародавніх тих років
На вулицях старих и милих
Цвітуть каштани, їх колір
Навесні дуже тут красивих

Тарас Шевченко наш кобзар
Сидить готовий розказати
Вiн для роменців як буквар
Завжди з пошаной шанувати

Ромни, згадав я про тебе
Відвів свою роменську душу
Залишив пам'ять у себе
Новин добрячих хочу слухать

Ромни як ім'я всіх святих
Вiдзначен з особистим святом
Рокiв минулих прожитих
І в днях прийдешніх ти однаков


Рецензии