Нема випадковостей в життi

Немає випадковостей в житті
І зустрічей немає випадкових.
Бувають повороти в нас круті,
Багато з них буває й загадкових.

Не знаємо, що буде в цюю мить,
Не знаємо чого й звідкіль чекати:
Чи випадкова звістка прилетить,
Чи плани павутиною снувати.

Тих зустрічей ніколи не бува,
Хоч як би ми про це не сперечались,
Та іноді бувають і дива,
І мусимо у цьому ми зізнатись.

Немає випадковостей в житті,
І кожна зустріч – це не випадковість.,
Вони дають уроки золоті,
І висновки ми робимо натомість.

Немає випадковостей ніде,
І як би ми над цим не мудрували,
Та жодна з них даремно не пройде,
Хоч планів ми на них не будували.

Немає випадковостей ні в чім,
А те, що є, плановано не нами
Хоч сперечаймось…навіть і кричім,
Так є, було і буде так віками.

23.11.2020 р.


Рецензии