Сiм рокiв
Сім років, як все розпочАлось,
І дзвони дзвонили усюди дзень-дзень…
Це горе зненацька закралось?
Сім років тому всі зійшлись на майдан,
Щоб краще життя відстоЯти,
Та безліч тілесних отримали ран,
І світ цей прийшлось покидати.
Сім років минуло, вже збігли вони,
Та в пам’яті день залишився,
Загинули доньки, батьки і сини…
Багато з життям хто простився.
Сім років пройшло, але пам’ять живе,
Події ніяк не забути,
І спогадом думка, мов човен пливе…
Прийшлося, на жаль, це відчути.
Сім років минуло, відлуння пішло,
Й ніколи воно не вщухає.
Чому саме нас теє горе знайшло?
За неньку народ полягає.
Сім років минуло, так збігли вони,
Як мить, яка щойно тривала.
ПочАлось тоді, у цей день…восени,
І вражая куля чекала.
Сім років минуло, сім років пройшло,
Як кров на майдан полилася.
Червоні струмки потекли на чоло,
Страшная доба почалася.
Сім років триває доба ця у нас,
Цвіт нації гине щоднини.
Молитви до Бога лунають щораз…
Коли вже нас ворог покине?
21.11.2020 р.
Свидетельство о публикации №120112109955