213.. Тишина-красива...

        ...Берег правый
           Берег левый-
           -Река...

Ты,прости,меня,мама,
Советы отвергала-Я,
Не знала,в повторе-Я,
-Твоя судьба...!

        13.12.2019 г.
        С уважением,
          Галина!*


Рецензии