Friday 20. 11. 2020...

Today the old people are walking,
All politota " is resting",
The Holy day of the feast,
And the sparrows will fire a cannon!


Author's photo

***

Пятница 20.11.2020...

Сегодня старички гуляют,
Вся политота "отдыхает",
Святой сегодня день пирушки,
И воробьи пальнут из пушки!

Фото автора


Рецензии