Шлях да сябе
Ды толькi потым зразумела,
Чым я жыву, што дорага так мне.
I кiнуць гэтага я не хацела б.
Каб маляваць, не трэба фарбаў мне,
Не трэба нотаў, музыка каб грала,
А так пicaць на беленькiм лicце,
Каб сэрца i душа адпачывала!
Свидетельство о публикации №120111904258