пакедого оле

  Ви антіПЕЙти прагнете до свободи?
  Дріб'язково жити і ганити вас вчили.
  Голови держут на захід, ну начебто,
  Хто не згоден то їх підкупили,
               
  Гроші за дрібниці все ви пропили,
  Але достукатися не можеш однако.
  Хрестяться часто аж лоби посиніли,
  Чекають ПУКоянья, ось викуси - нако.
 
  Всіх баранів, так лад по ранжиру,
  Хто негідник, їх шматки запалом.
  Нехай усі побачать, що біси від жиру,
  Якщо накажуть, то всіх видалимо.
               
  Ну а поки ті чортів запросили,
  Печі склали, котли притягли.
  Діти, як ангели плачуть і мруть,
  Їм заплатили за пекельних працю.

  2-рази за вікном АНАТАС спостерігав,
  як з голоду жерли то гівно.
  І брат на брата скоро нападав,
  Все те, що в Біблії відображено.
               
  Чи не плаче лик в руках звірів,
  крадуться тіні часу вже немає.
  Але зустрінуть братів у дверей,
  Там, де забуття немає ...               


Рецензии