141. Книгу Господню я знов вiдкриваю. Пiсня

Книгу Господню я знов відкриваю
І слово Святе із натхненням читаю,
Я хочу завжди чути голос Твій, Боже,
Пройти шлях земний він мені допоможе,
    Слово Твоє мене так надихає,
    Серце моє, мов вогнем зігріває,
    В хвилини важкі потішає й лікує мене.

           Приспів:
Слово Твоє, мов те сонце нам сяє,
Сили дає, до небес направляє,
Спокій знайду я в душевній розмові,
Слова Твої, Боже, ласкаві, чудові і повні любові!

              2
Книг є багато та серце не гріють
І їхні слова із роками старіють
Та слово Твоє, воно вічне, мій Отче,
Так серце моє його слухати хоче!
     Слово Твоє, то є сила, наш Боже,
     Гори зверне й оживити нас може,
     Надію дає, що на небо візьмеш ти мене.

    17.11.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии