Новы год

Нам для радасці жыцця
Трэба выйсці з забыцця,
Тэлевізар адключыць,
Ў карагод усіх злучыць,

Накруціць на шыю шалік,
У далонь злавіць крышталік,
Паваліцца у сумёт
І уславіць Новы год!

#новыйгод #весело #будьтевсегдасчастливы #любовькжизни #радость #праздник


Рецензии