Парвецца пупавина
Што зьвязвае мяне с зямлею,
Сярод людзей усе скажуць, што памерла,
Я ж толькі нараджусь перад Табою,
Айцец. Прайду я ў гэты час усе пакуты
Перад вартаўнікамі Царства Тваяго
За ўсе свае грахі я адкажу тут,
Але ўжо не даруешь, а ні аднаго...
21.12.2009
Свидетельство о публикации №120111709436