Будзем разам

Калі ты хочаш быць са мною разам,
Прыходзь, сядай, распавядай пра ўсе,
Мне хочацца дзяліць с табой таксама,
І радасці і непрыемнасці свае.

Так цяжка жыць нібы-та на вулкане,
Увечары ты забіваешь ганьбаю мяне,
А раніцою сваім шчырым каханнем
Агортваешь, люляешь нібы у сне...

Але я ведаю – цярпенне і спагада
Зауседы выратоўвалі людзей,
Таму я буду тут тваёй наградай,
А ты – здзяйсненнем усіх маіх надзей.

05.11.2005


Рецензии