Covid -19?

You will be wearing a mask today?
know you suffer from dementia.
In your head like in a fairy tale
you revive darkness and horror.

Just know what to heal
in the yellow house we cannot.
Do you want to go to court
Know that we will help you.

You will be wearing a mask today?
play with my dummy.
For some reason, passionate dance,
every time you call Ivan.

Compliment, I'm sick of everything
your lips are five - great.
know you love this thing,
and you do not live in vain

Hundreds of masks, a hundred faces,
on your face you change.
I know it's not easy for you
but you don't want to get sober ...

                ***

Ты сегодня будешь в маске?
знать деменцией страдаешь.
В голове твоей как в сказке,
мрак  и ужас оживляешь.

Только знай что подлечиться
в желтом доме мы не сможем.
Хочешь в суд ты обратиться
Знай, что мы тебе поможем.

Ты сегодня будешь в маске?
поиграй с моим болваном.
Почему - то страстной пляске,
каждый раз зовешь Иваном.

Комплимент, все надоело
твои губы пяти - классно.
знать ты любишь это дело,
и живешь ты не напрасно

Сотни масок, сотню рож,
на лице своём меняешь.
знаю что тебе не просто,
но трезветь ты не желаешь...


Рецензии