Пофиг 3м

Ночь по улице плывет,
за собою сон ведет.
Сновидение, цвето/красках,
тихих шорохах - расСказках.

Ночь пришла и я уснул,
словно в омут ум/окунул.
Утром ранним я очнулся
от ночного забытья.

И тогда вернулся, ты
мой гений, вечной высоты
с громким скрипом и словами
 - не вероятной простаты.
 
 P.S. мой ПОФИГи3М...
 P.P.S.
ПОФИГИЗМ
Мужской родРАЗГОВОРНОЕ НЕОДОБРИТЕЛЬНОЕ
Безразличие; нарочитое равнодушие ко всем и ко всему вообще; то же, что наплевательство.
               
                ***
Ніч на вулиці пливе,
за собою сон веде.
Сновидіння, кольорово / фарбах,
тихих шерех - розповіді.

Ніч прийшла і я заснув,
немов у вир розум / занурив.
Вранці рано я прокинувся
від нічного забуття.

І тоді повернувся, ти
мій геній, вічної висоти
з гучним скрипом і словами
  - неймовірне простати.
 
  P.S. мій ПОФІГі3М ...
  P.P.S.
пофігізм
Чоловік родРАЗГОВОРНОЕ несхвально
байдужість; навмисне байдужість до всіх і до всього взагалі; то ж, що байдужість.


Рецензии