Имя твоё

С первым вздохом,
мой крик прозвучал.
Перерезали нам пуповину.
И на век,человека,
Любовь я познал,
Повторяя всю жизнь
твоё имя  М А М А

                ***
З першим подихом,
мій крик пролунав.
Перерізали нам пуповину.
І на вік, людини,
Любов я пізнав,
Повторюючи все життя
твоє ім'я М А М А


Рецензии